AFLĂ TOTUL DESPRE TUSE

Intrebări

CE GESTURI DE IGIENĂ SĂ ADOPTAȚI ATUNCI CÂND TUȘIȚI?

Tusea este un reflex defensiv al organismului nostru
care permite tractului respirator să elimine corpii străini, excesul de secreții bronșice cauzate, de exemplu, de virusuri sau bacterii (rinofaringită, laringită, traheită, bronșită acută). Când tușim, emitem picături care conțin agenți infecțioși care sunt vectori de contaminare.

Citește și...
Stodal

TUSEA ȘI HOMEOPATIA

Tuse productivă, tuse uscată, tuse în chinte ... În timpul sezonului rece cu virusuri de iarnă, sau în timpul verii cu alergii la polen, tusea apare frecvent. Și, deși tusea este un proces defensiv natural al organismului, nu trebuie trecută cu vederea gestionarea acesteia.

În homeopatie, există soluții simple, adaptate tuturor tipurilor de tuse. Homeopatia are grijă de calmarea tusei întregii familii.

Citește și...
Tuse

TUSEA LA COPII

Ce să fac când copilul meu tușește?

Copiii își consolidează treptat imunitatea, sunt mai fragili și tusea nu îi cruță...

Citește și...
Învățați să recunoașteți diferitele tipuri de tuse

ÎNVĂȚAȚI SĂ RECUNOAȘTEȚI DIFERITELE TIPURI DE TUSE

Tusea este o reacție naturală a organismului ca urmare a expunerii căilor respiratorii superioare la agenți infecțioși (bacterii, virusuri), alergeni (polen) sau iritanți (poluare, frig). Această iritație provoacă două fenomene: un mecanism de contracții musculare care declanșează crize de tuse și o inflamație a țesuturilor respiratorii.

Citește și...
Stodal

CUM SĂ CALMAȚI TUSEA ?

Tusea are rolul de a expulza ceea ce obturează sau irită căile respiratorii.
Iată câteva măsuri simple aplicabile în viața de zi cu zi pentru a calma tusea și, astfel, pentru a ameliora confortul întregii familii!

Citește și...